SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Domnarvets Gymnastik o Idrottsförening
Fotboll
Isbjörnarna födda 2010-2011

Du som är född 2010-2011 är välkommen att träna längdskidor med oss Isbjörnar i höst och vinter!

 

Läs gärna Blågula Vägen för att se vad vi baserar vår verksamhet på.

 

Informationsvägar
Vi ledare skickar ut gruppinformation direkt från Sportadmin via mail eller Supertext appen, har man inte den appen kommer informationen automatiskt som sms. Generell klubbinformation kommer oftast i mailformat. Ladda ner Sportadmin medlemsapp för koll av träningar och kallelser.

Träningstider
När det kommit snö har vi klassisk träning på tisdagar 18:00-19:15 och fristilsträning på torsdagar 18:00-19:15. Innan snön kör vi barmarksträning på samma tider. Var gärna på plats ca 17:45 för att sätta på skidor och stavar, så vi kan dra igång träningen kl 18:00.

Efter träningen på tisdagar fixar klubben middag så ni får gärna stanna kvar och äta. Dusch, bastu och morötter finns tillgängligt i klubbstugan efter träningen.

Vad gör vi då?
Lekfulla  och åldersanpassade aktiviteter med inriktning längdskidåkning. Det kan vara allt från hinderbanor och lekar till backträning och intervaller. Vi håller ofta till i närheten av klubbstugan men rör oss även en del på elljusspåret.

Förkunskaper
Har en viss vana på längdskidor och klarar av att lyssna och ta till sig instruktioner.

Mat efter träningen
Efter träningen på tisdagar finns det möjlighet för er familj att äta i klubbstugan.

 

Dina kontaktuppgifter och medlemskap
Det är viktigt att vi får in kontaktuppgifter för alla deltagare. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna söka statligt aktivitetsstöd för varje gång ert barn är på träning. Men också för att vi ska kunna nå er om något inträffar och för att nå ut med information.

 

Fyll i formuläret på denna sida samt lämna en kommentar om önskemål av träningsgrupp: Bli medlem

 

LEDARE

Jon, Malin, Bo & Anita

 
Svenska Skidförbundets idéprogram
Sponsorer
Övriga samarbetspartners