SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Domnarvets Gymnastik o Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Domnarvets GoIF

SKIDOR | ORIENTERING

Senaste nytt skid-orientering
2024-01-28 20:18

Först ett jättestort grattis till Elsa Brandt som åkt till sig hela två guldmedaljer (sprint och stafett) och ett brons (långdistans) på junior-VM i Österrike. Vilken fantastisk vecka! : ) 

 

Vill du också prova på skid-orientering, så kommer chansen den 3-4 februari, då det är tävlingar på Lugnet. Närmare kan det nästan inte bli!

JVM-guld i skidorientering!!
2024-01-23 21:10
Guld till Elsa i Österrike

Vilken flygande start på JVM i skidorientering i Österrike, guld till Elsa Brandt i sprint i juniorklassen! : )) I ymnigt snöfall gjorde Elsa ett perfekt lopp i den kuperade terrängen och slog tvåan Ella Turesson med 10 sekunder. Supergrattis från oss alla!

 

Läs mera här:
Svenska framgångar under junior-VM och ungdoms-EM - Orienteringsförbundet

 

Kolla även sändningar från seniorklasserna på svtplay:
Skidorientering: VM | SVT Play

 

(ljudet strular i början av sändningen, kommer igång efter drygt 10 minuter)

 

// OL-ledarna

Nu är skid-O-säsongen 2023/24 igång!
2023-12-03 22:26
Ella Turesson och Elsa Brandt efter masstarten i Arvidsjaur.

Vilken start på säsongen för skidorientering! I helgen 2-3 december har det varit landslagstester inför JVM i Österrike. Elsa Brandt från DGoIF har varit på plats i kylan i Arvidsjaur. Efter två stabila lopp i sprint och masstart blev det två andraplatser, bara sekunder efter segraren Ella Turesson från OK Renen i Luleå. Superbra!

Fina framgångar på Svenska Mästerskapen i Sundsvall
2023-08-30 22:07
Stafettlaget. Från vänster Tilde, Elsa och Irma.

Helgen 25-27 augusti avgjordes Svenska Mästerskapen i Orientering i Sundsvall. Fina framgångar blev det för klubbens juniorer med bland annat en 9:e plats för Elsa Brandt på medeldistans, endast 5 minuter efter segraren. Vårt stafettlag gjorde på söndagen en bra insats i juniorklassen och slutade på en 17:e plats!

Kom igång efter semestern med Hittaut!
2023-08-04 12:44

Hoppas att ni har en bra sommar! Kanske inget riktigt badväder på sistone men det är perfekt väder för Hittaut! Ett bra sätt att komma igång inför den höstsäsong som nu väntar inom orienteringen.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Övriga samarbetspartners