SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Domnarvets Gymnastik o Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Domnarvets GoIF

SKIDOR | ORIENTERING

Fina framgångar på Svenska Mästerskapen i Sundsvall
2023-08-30 22:07
Stafettlaget. Från vänster Tilde, Elsa och Irma.

Helgen 25-27 augusti avgjordes Svenska Mästerskapen i Orientering i Sundsvall. Fina framgångar blev det för klubbens juniorer med bland annat en 9:e plats för Elsa Brandt på medeldistans, endast 5 minuter efter segraren. Vårt stafettlag gjorde på söndagen en bra insats i juniorklassen och slutade på en 17:e plats!

Kom igång efter semestern med Hittaut!
2023-08-04 12:44

Hoppas att ni har en bra sommar! Kanske inget riktigt badväder på sistone men det är perfekt väder för Hittaut! Ett bra sätt att komma igång inför den höstsäsong som nu väntar inom orienteringen.

MTBO KM onsdag 21 juni
2023-06-06 22:54

Medeldistans, OK Kåre arrangerar och anmälan sker via eventor.

 

Välkommen!

Klubbläger Hälsingland, Ösaträffen, 3-6 juni
2023-05-13 21:12

Följ med på en härlig OL-helg den 3-6 juni (eller del av helgen). Fina tävlingar och skönt häng med klubben och alla andra. Utöver tävlingar finns det många andra roliga aktiviteter som fisketävling, Quiz, dans, bad och grillbuffé. Går också att beställa "all inclusive" med maten.

 

Camping för tält och husbilar/husvagnar i närheten av arenan. Finns också annan logi (se tips i arrangörens inbjudan). Det här brukar vara en toppenhelg för hela familjen! Läs mera här!

Skogslek börjar tisdagen den 2:a maj
2023-04-23 19:33

Nu är det klart att det blir en Skogsleksgrupp även i år och den första träningen kommer vara tisdagen den 2:a maj. För mer info och Skogslek samt hur anmälan går till, läs här

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Övriga samarbetspartners