SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Domnarvets Gymnastik o Idrottsförening
Fotboll
Junior & Senior verksamhet

I Domnarvets GoIF finns plats för både elitsatsning och bredd. Vi erbjuder träningar, tävlingsresor, klubbläger och stöd till löpare som elitsatsar inom våra discipliner OL, skid-O och MTBO. Vi är ett glatt gäng där alla är välkomna!

 

Tävla för Domnarvet

Alla löpare, oavsett kapacitet, mål och träningsbakgrund är välkomna att träna och tävla för oss. Bli medlem! (se länk i toppmenyn).

 

Träningsverksamhet

Träningsverksamheten bedrivs regelbundet med Bergebo som bas.

 

På tisdagar erbjuds intervall-/löp-/teknik- träning från Bergebo kl. 18. Efter träningen erbjuds dusch och fika.

 

På torsdagar erbjuds distans/teknik-träning under vinterhalvåret, även här utgår vi från Bergebo om inte annat kommunicerats. Sommartid erbjuds träningar på torsdagar utifrån hur träningsprogrammet ser ut.

 

Historik

Domnarvet har under många år varit ett av världens absolut bästa klubblag på damsidan. Bland våra meriter finns flera segrar i 10-mila (2000, 2005, 2013, 2015) och Jukola (2008, 2011, 2015) under 2000-talet. Klubbens elitlöpare har också genom historien tävlat individuellt i den yppersta världseliten, och har där skördat många medaljer i VM och EM för framförallt Sverige och Tjeckien.

 

2015 skrev Domnarvet in sig i historieböckerna genom att vinna både tiomilas damstafett och Jukolas motsvarighet samma år vilket ytters få lag gjort. Idag är vi en klubb som innehåller både elitsatsande löpare och en stor härlig bredd som tränar tillsammans.

 

 
SPONSORER
Övriga samarbetspartners